С избора на нашата фирма Вичев ЕООД вие получавате сигурност, качество и професионално отношение. Фирмата разполага с екип изграден от специалисти, притежаващи дългогодишен опит над 40 години и иновативно мислене, породени от многобройните реализирани монтажи и сервизно обслужване на климатици в градовете Търговище, Попово, Омуртаг, Лозница, Велики Преслав, Опака, Антоново, Разград и региона.

Всички продукти, предлагани от нас са изпитани на пазара и са с гарантиран произход. Широкия ни продуктов каталог е гаранция за това, че можем да задоволим всякакви нужди! Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество на най-добри цени!

Уповавайки се на солидният опит, който имаме над 40 години, в съчетание с прилагането на най-добрите практики и тенденции, имаме самочувствието на една от най-бързо развиващите се и успешни и утвърдени фирми не само в региона, а и в България. Най-голямата оценка, разбира се, е доверието на клиентите, което сме изградили чрез дългогодишната си работа.

Фирмата ни е оторизиран представител за сервизно обслужване на гаранционни и извънгаранционни домакински електроуреди на „България сервиз груп” ООД. Фирмата ни е оторизирана за монтаж и гаранционно поддържане на климатична техника от „Техномаркет България” АД, и „Актон Електроникс” ООД. Оторизиран дистрибутор сме за региона на фирма „Булклима” ЕООД – официален вносител и дистрибутор за България на продуктите с марка General от FUJITSU GENERAL Ltd./Japan. Оторизиран дистрибутор сме също и на марките: Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Sharp, Hitachi, Panasonic, Midea, Nippon, Gree и др.

Дружеството ни разполага със собствена сервизна база в гр. Търговище на ул.”Троян” 12 оборудвана със специализирана сервизна и монтажна механизация и автотранспорт, необходими за цялостното изпълнение на диагностика, монтаж и ремонт на климатични системи и хладилни агрегати, ремонт и зареждане на автоклиматици.

Във фирменият ни магазин в Търговище на ул. Троян 12 и онлайн магазин www.vichevclima.com се предлага богат избор от реномирани и доказани марки инверторни климатици и модели от висок и среден клас на производители като Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Sharp, Hitachi, Panasonic, Midea, Nippon, Gree и др.

Нашият сервиз извършва цялостно проектиране, монтаж, ремонт,  поддръжка и профилактика на климатични инсталации и хладилни камери. Извършваме също и ремонт на битова техника и електроуреди, ремонт и профилактика на кафемашини, кафеавтомати и цялостно обслужване, поддръжка и зареждане на автомобилни климатични системи (Автоклиматици).

Фирма Вичев ЕООД извършва продажба и монтаж на  инверторни климатици в градовете Търговище, Попово, Омуртаг, Лозница, Велики Преслав, Опака, Антоново и региона.

 

Мисията на Вичев Клима е да осигурява на своите клиенти качествени продукти на доказали се производители с гарантиран произход. Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност.

Какво Нямаме? Търпимост към компромиси с качеството на предлаганите от нас услуги и продукти.