• Фирма „ВИЧЕВ” ЕООД разполага със собствена сервизна база, оторизирани сервизни групи и голям опит в сервизиране и ремонт на климатици.

    Фирмата ни е оторизиран представител за сервизно обслужване на гаранционни и извънгаранционни домакински електроуреди на „България сервиз груп” ООД. Фирмата ни е оторизирана за монтаж и гаранционно поддържане на климатична техника от „Техномаркет България” АД, и „Актон Електроникс” ООД.

    След извършена диагностика на неработещ климатик, сервизните техници съобщават цената и срока за ремонта, който е нужен, за да се нормализира работата на дефектиралия климатик, както и дали ремонта ще е възможно да се извърши на място, или ще се налага демонтаж на климатика. След като клиента потвърди, че е съгласен с цената за ремонта, нашите специалисти стартират работа по ремонт на климатика. Понякога се случва така, че евентуален ремонт на климатик би бил неизгодно скъп, като например в случаите в които климатикът е прекалено стар , няма части за него и цената по отстраняване на дефекта му надвишава цената на самия климатик. В тези случаи нашите специалисти препоръчват подмяна на климатика с нов. Фирма „ВИЧЕВ” ЕООД предлага сервизна гаранционна, или извънгаранционна поддръжка на климатична техника за частни клиенти и фирми. Ние сме оторизиран сервиз за климатици: Panasonic, Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Sharp, Hitachi, Panasonic, Midea, Nippon, Gree и други. Всяка една от нашите сервизни групи разполага с професионално специализирано оборудване за ремонт на климатици, което допринася за бързото установяване на дефекта и отремонтиране на развален климатик. Доверявайте се само на специализирани фирми за ремонт на климатици, за да сте сигурни ,че в най-кратки срокове, вашият климатик ще бъде ремонтиран. Не винаги най-ниската цена за ремонт на климатик означава, че ще бъдете удовлетворени от услугата, за която плащате. Понякога моментното удовлетворение от ниска цена е много по-кратко от последващо голямо разочарование от некачествено извършена услуга. Доверете се на нашия дългогодишен опит и специалисти , които са сертифицирани за ремонт на климатици, за да останете доволни от качеството и бързината на услугите, които предлага нашият сервиз.

    Извършваме сервизно обслужване на територията на град Търговище, Попово, Омуртаг, Лозница, Велики Преслав, Опака, Антоново и региона.